En nyttårsfeiring du aldri vil glemme

Opplev en minneverdig nyttårsfeiring med vårt fantastiske nyttårspakke. Oppholdet ditt vil bestå av fire netter på vårt elegante og innbydende hotell, hvor du hver morgen kan starte dagen med en smakfull frokostbuffet. Om ettermiddagene kan du slappe av og nyte en herlig Afternoon Treat i Funken Bar, ideelt etter en dag full av aktiviteter.

Reiseperiode: 27. desember - 3. januar

Funken Logde er en luksuriøs arktiske oase hvor komfort og kvalitet er i fokus. Hotellet ligger i historiske omgivelser og tilbyr en særegen Svalbardopplevelse. Atmosfæren får deg til å senke skuldrene etter begivenhetsrike dager både innendørs og utendørs.

Vårt hyggelige personale setter sammen et flott nyttårsprogram, og det er mye du kan glede deg til.

MAT OG DRIKKE

Selve nyttårsaften feires med en deilig 5-retters middag i Funktionærmessen Restaurant inkludert en aperitiff. Det er også her du vil nyte en fantastisk frokostbuffet hver morgen. Kombinasjonen av et førsteklasses kjøkken og en avslappet atmosfære setter scenen for en unik kulinarisk opplevelse. Her får du nyte utsøkt mat og drikke, mens du beundrer den spektakulære utsikten over Longyearbyen. 

Restauranten var opprinnelig spisesalen for tjenestemennene i gruveselskapet, som kun skulle ha det beste. I dag er det de lokales favoritt og et spennende sted for tilreisende som ser etter en elegant restaurant i Longyearbyen. Med fokus på eksepsjonelle råvarer og eksemplarisk service kan du se frem til en minnerik kveld.

Et av høydepunktene i pakken er Arctic Experience, en 14-retters gourmetmiddag på Huset Restaurant, hvor du får smake på det beste av arktisk mat i en elegant setting.

NORDLYSSAFARI MED BELTEVOGN

Guiden tar dere med ut av byen, bort fra Longyearbyens belysning, inn i den magiske polarnatten. Dere kjører utover den frosne Adventdalen, og det blir flere stopp underveis for å se etter nordlyset.

Dette er en flott ekspedisjon for deg som ønsker å komme deg ut av byen på en trygg og komfortabel måte. Og på grunn av polarnatten mellom tidlig november og slutten av januar har du mulighet til å se nordlys hele døgnet - også midt på dagen. Det er noe svakere enn det som forekommer på kvelden, men har et mer rødaktig lys, og er et fascinerende skue.

HUNDEKJØRING I POLARNATTEN

Å dra på tur inn i den mystiske polarnatten er en fantastisk opplevelse – for både hunder og mennesker! Etter turen kan du glede deg til å kose deg med våre herlige valper, og varme deg med vafler i den koselige hytta vår. Din guide vil hente deg på hotellet og ta deg med til kennelen, som ligger omtrent 10 kilometer utenfor byen. Her vil du få låne varme klær (kjeledress, støvler, lue, hansker og hals), og møte våre glade, pelskledde venner. 

Pakken inkluderer

  • 4 netter i ønsket romkategori
  • En deilig frokostbuffet hver morgen
  • En 5-retters nyttårsmiddag i Funktionærmessen Restaurant inkludert en aperitiff
  • Nordlyssafari med beltevogn
  • Hundekjøring i polarnatten
  • Arctic Experience - 14-retters matopplevelse på Huset Restaurant
  • Pris fra kr 11.660,- per person (i delt dobbeltrom)

Les mer om våre andre tilbud: